logo
امروز : چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۸:۳۹
[ شناسه خبر : ۵۰۵۵۰ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 3 دقیقه ]
کارشناس علوم سیاسی مطرح کرد:

انسجام ملی سپر عظیم در برابر دشمنی‌ها

انسجام-ملی-سپر-عظیم-در-برابر-دشمنی‌ها
کارشناس علوم سیاسی گفت: انسجام ملی سپر راهبردی ملت ایران در برابر تهدیدات دشمنان است و باید توجه ویژه به این اصل مهم صورت بگیرد.

سید علاءالدین موسوی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه پس از شهادت رهبر و شهدای گرانقدر، مردم ایران با ابراز همبستگی ملی و اتحاد وصف‌ناپذیر، خواستار انتقام از محور آمریکایی - صهیونیستی شده‌اند، گفت: این احساس انتقام‌جویی، در کنار عزاداری و غم از دست دادن عزیزان، در سراسر کشور به شدت احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید

وی تصریح کرد: مردم با تاکید بر این‌که انتقام از دشمنان، وظیفه‌ همه‌ ایرانیان است، اعلام کرده‌اند که تا آخرین قطره خون برای تحقق این هدف تلاش خواهند کرد. 

کارشناس علوم سیاسی عنوان کرد: این عزم راسخ، نشان‌دهنده‌ انسجام و اراده‌ی قوی ملت ایران در مواجهه با چالش‌ها و تهدیدها است.

وی با تاکید بر اینکه این همبستگی ملی، پیام روشنی به دشمنان کشور ارسال می‌کند، ابراز کرد: ملت ایران در غم و اندوه نیز متحد و قوی است و در برابر هرگونه توطئه‌ای ایستاده خواهد بود و این واکنش، نشان‌دهنده‌ قدرت و پایداری نظام جمهوری اسلامی ایران است.

موسوی با اشاره به اینکه در گذشته آمریکا با حضور ۶۰ هزار مستشار نظامی در ایران، نفوذ قابل‌توجهی در این کشور داشت، اضافه کرد: با این حال، پیروزی انقلاب اسلامی و خروج مستشاران نظامی، این نفوذ را به شدت کاهش داد.

وی خاطرنشان کرد: آمریکا در منطقه ژاندارمی به نام رژیم شاهنشاهی را داشت که با وقوع انقلاب اسلامی، این رژیم سرنگون شد و دست آمریکا از ایران کوتاه شد.

کارشناس علوم سیاسی با تاکید بر اینکه آمریکا با تهاجم به افغانستان و عراق، تلاش کرد تا در اطراف ایران پایگاه‌هایی ایجاد کند، گفت: این اقدامات نشان‌دهنده برنامه استراتژیک آمریکا برای کنترل منطقه است.

وی یادآور شد: جمهوری اسلامی با ماهیت ضد سلطه‌گری خود، هژمونی آمریکا را در منطقه به هم زد این در حالی است که آمریکا و رژیم سلطانی همواره در تضاد بوده‌اند.

موسوی با تاکید بر اینکه این تنش‌ها همواره وجود داشته و نمونه آن را می‌توان در اقدامات خصمانه آمریکا علیه ایران مشاهده کرد، افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره در مقابل این اقدامات ایستاده است.

وی عنوان کرد: آمریکا و رژیم صهیونستی همواره در پی تضعیف و تغییر رژیم ایران بوده‌اند از تلاش نافرجام برای قتل‌عام در تهران تا حمله به هواپیمای ایرانی در خلیج فارس، این اقدامات نشان‌دهنده دشمنی دیرینه است.

کارشناس علوم سیاسی با بیان اینکه صهیونیست نیز با طرح تشکیل اسرائیل بزرگ و بهره‌برداری از فاجعه انسانی در اراضی اشغالی، تلاش می‌کند آمریکا را به سمت خود سوق دهد و از لابی صهیونیستی برای اعمال فشار بر سیاست‌گذاران آمریکایی استفاده کند.

وی با اشاره به اینکه اتفاقات محور مقاومت در لبنان، سوریه و دیگر مناطق، طمع آمریکا و رژیم صهیونیستی را برای تضعیف ایران بیش‌تر کرده است، ادامه داد: این کشورها همچنان به دنبال فرصتی برای حمله به ایران بودند.

موسوی اظهار داشت: انسجام ملی و پایداری تا پیروزی، راهبرد نظام است، در حالی که دشمن به دنبال تسلیم و منافع ملی خود است این تقابل، نبردی ایدئولوژیک میان نیروهای رحمانی و شیطانی است.

وی با بیان اینکه پایداری ایران نیازمند درک معادله دشمن و اتکا به راهبرد نظام است، گفت: حضور در صحنه، عزاداری‌ها، مساجد و تقویت محور مقاومت، از راه‌های تقویت این انسجام است، بهره‌گیری از معنویات، نماز و روزه، و مراقبت از محله‌ها و مساجد، جمهوری اسلامی را در برابر آسیب‌ها مصون نگه می‌دارد.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر